Дещо про новий Samsung Galaxy Premier


Незабаром після того, як ми дізналися про нову модель смартфона під назвою GT-i9260, з'явилася інформація про те, що під цим кодовим ім'ям ховається не що інше, як Galaxy Nexus. Проте пізніше стало достовірно відомо, що йдеться про зовсім іншому пристрої, який надійде в продаж як Samsung Galaxy Premier.

  Технічні характеристики моделі включають в себе 4,65-дюймовий сенсорний екран (технологія Super AMOLED HD), двоядерний процесор з частотою 1,5 ГГц, камеру на 8 мегапікселів, а також передустановлену операційну систему Android 4.1 Jelly Bean (остання існуюча на момент виходу пристрою у світ).

  Багатьом напевно цікаво, на які «подвиги» буде здатний смартфон з таким процесором. Судячи з проведеним тестам, результати більш ніж оптимістичні

  Пристрій спочатку буде продаватися тільки в мережі стільникового оператора AnTuTu (Китай), однак, цілком ймовірно, в майбутньому з'явиться і на інших ринках - в Європі, Північній і Латинській Америці. До речі, поки смартфон не анонсований офіційно, тому технічні дані новинки можуть трохи відрізнятися від заявлених.