Вінілові наклейки на телефон в Сумах

Вінілові наклейки на телефон в Сумах. Телефон на сьогоднішній день став аксесуаром, таким же, як і наручний годинник, сумочка, гаманець. Телефон, так як і будь-який аксесуар вимагає захисту поверхні корпусу або екрану, адже купуючи новий телефон і знімаючи з нього заводські захисні плівки, він стає сильно вразливий до подряпин і з часом девайс стає потертим і мазким, якщо є глянець на телефоні, то він стає матовим. Що б це запобігти, існують захисні плівки на екран, силіконові, пластикові чохли або наклейки на телефон з різними модними і стильними малюнками, але в плівках і захисних чохлах є мінуса: телефон у чохлі стає величезним в обсязі і некрасивим, а плівка може відклеїться в кишені, зачепившись за щось і при попаданні туди повітря там залишаться назавжди бульбашки повітря і пил.

Посмотреть КАТАЛОГ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

З наклейками на телефоні такого не буде, на них наноситься клей який легко клеїться на телефон і не відклеюється з часом, а якщо захотіли іншу купити іншу наклейку на телефон то після зняття старої не залишається слідів від клею. Після установки наклейки на потертий телефон він стає немов новий, як ніби ви його нещодавно придбали.

Вінілові наклейки на телефон - це ідеальний варіант зробити ваш телефон не схожий ні на один інший телефон. Вінілові наклейки на телефон виготовлені з якісного литого вінілу з використанням новітніх технологій і мають переваги з іншими телефонами:

  • Зображення на наклейці не псуються, і не втрачає колір з часом.
  • Ви отримаєте унікальний і індивідуальний телефон, якого не буде ні кого крім вас.
  • Захищає корпус телефону від подряпин.
  • Наклейка не відклеюється по кутах на відміну від захисних плівок і виглядає приємніше, ніж у чохлі.
  • При заміні наклейки на іншу не залишаються сліди від клею і корпус під нею залишається такою як і був до неї.



Замовлення і Доставка

Замовити наклейку можна просто і елементарно. Від вас вимагається натиснути на кнопку купити і оформити замовлення так як написано в інструкції. Оплата приймається якщо за місцем проживання готівкою, через електронні гроші, вас буде надсилатися покупка поштою, кур'єром. Доставка по регіонам відбувається мінімум 2 дні, максимум тиждень, наклейки на телефон купити в перебігу тижня вона до вас приїде і у вас буде телефон дуже красивим, модним і елегантним.

Посмотреть КАТАЛОГ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

Після прибуття посилки вам потрібно розпакувати посилку, протерти кришку телефону спиртом або знежирити поверхню її і акуратно приклеїти наклейку на корпус. Процес наклеювання наклейки абсолютно не складний і забирає мало часу, тим більше що в комплекті з наклейкою йде детальна інструкція. Слідуйте інструкції і у вас все вийде.