Вінілові наклейки на телефон купити. Де замовити для samsung, iPhone, HTC та інших

Ось, дивіться, вінілові наклейки на телефон, купити які можна замовити в інтернет магазині як з одним із тисяч готових дизайнів, так і з будь-якої своєї картинкою. Загалом то ідея не нова, такі вініли перекочували на мобільні девайси після широкого розповсюдження вінілів на автомобілі. Функції використання так само схожі із застосуванням в авто. Мова піде про інтернет магазині Nakl.net
Вінілові наклейки на телефон - прикраса за допомогою оригінального дизайну

Звичайно ж основна задумка використання вінілових наклейок для телефонів - прикраса мобільного пристрою. Кому то набрид дизайн мобільника і хочеться його освіжити, а хто то вже при покупці нового комунікатора хоче виділиться, надавши комунікатору індивідуальність. Загляньте в інтернет магазин вінілових наклейок, там очі розбігаються від величезного вибору малюнків. Причому, є вініли для практично будь-якої марки моделі телефонів, таких поширених як Samsung, iPhone, HTC, так і рідкісних екземплярів китайських телефонів.

Для наочності картинка з кількома варіантами:

Вінілові наклейки для телефону - захисна функція

Тут знову ж можна провести аналогію з автомобільними вініл. Вінілова наклейка не тільки прикрашає телефон, але і має захисні властивості. Як ви напевно вже зрозуміли, мається на увазі захист від механічних пошкоджень корпусу мобільника. Іноді буває що корпус вже має подряпини, які постійно муляють очі, так от, за допомогою такої штуки можна їх легко приховати.
Зручність використання вінілових наклейок для телефонів

В якості альтернативи, можна розглянути просто чохол (який до речі так само можна купити в цьому ж магазині) для смартфона, але хотілося б відзначити декілька плюсів наклейок:
Чохол, з якого б матеріалу не був виготовлений, він все одно значно збільшує габарити пристрою, на відміну від наклейки;
Величезний вибір дизайнів вінілових плівок;
Під вініл не накопичується бруд і запал як під чохлом.

Та й взагалі вініловими наклейками досить легко користуватися, вони легко клеяться, досить просто протерти телефон від пилу і не буде ніяких бульбашок, які часто виникають при наклеюванні захисної плівки на екран (цей процес у мене з поклейкой стін шпалерами асоціюється чому то). Так само легко вініли знімаються з телефону, не залишаючи на ньому слідів.

Купити вініл можна так само і для інших мобільних пристроїв, таких як планшети, MP3 плеєри, ігрові консолі і т.д