Нові недорогі моделі від Nokia

У минулий вівторок Nokia представила на суд споживачів дві нові моделі телефонів. Ними стали пристрої Asha 308 і Asha 309. Вони володіють сенсорним тридюймовим дисплеєм. Його розширення складає 240 × 400, доступний «мультитач» інтерфейс. Дані на телефоні можна зберігати на флеш-карті об'ємом до тридцяти двох гігабайт.
 
 До складу пристрою також входять бездротової адаптер Bluetooth 3.0, двох-мегапіксельна камера, датчик орієнтування, MicroUSB порт, FM-тюнер і гніздо для навушників, має діаметр 3,5 міліметра.

 Телефон Asha 308 має такі особливості: підтримка GSM-мереж частотою 900 або 1800 МГц, можливість користуватися двома сім-картами, час роботи - 6:00 після одного заряджання в режимі розмови і п'ятсот 10:00 в режимі очікування дзвінка.
 
 Ця модель важить 104 грами, довжина її - близько 110-ти мм, ширина становить 54 мм, товщина - 13 мм.

 Asha 309 дозволяє встановлювати лише одну сім-карту, зате має модуль Wi-Fi і тривалість його роботи при очікуванні виклику більше ніж у Asha 308 на шістдесят годин.

 Але найпривабливішим в нових моделях, мабуть, є ціна - усього дев'яносто дев'ять доларів.
 У мережі з'явився безкоштовний антивірус для windows під назвою Microsoft Security Essentials. Він легко встановлюється і без проблем оновлюється, єдиною заковикою може стати, що він підходить тільки для ліцензійних операційних систем, але найголовніше його якість - це безкоштовність програми.