Як вибрати мультиварку.

Як вибрати мультіварку. Щоденні стреси негативно впливають на наше здоров'я і щоб протистояти їм необхідний надійний захист , тобто імунітет. Для його підтримки необхідний постійний збалансований раціон із здорової їжі містить вітаміни і необхідні поживні речовини. Смажена та варена їжа далеко не завжди є запорукою вашого здоров'я , тому потрібно привносити в їжу корисні складові . з використанням нових технологій у приготуванні їжі зробити це не складно!



Зберегти корисні властивості їжі та її вітаміни допоможе мультиварка . Використання нових технологій дозволяє їй якісно поліпшити ваш щоденний раціон і збільшити корисність приготованих страв. Це позитивно вплине на ваше здоров'я і допоможе позбавити вас від захворювань , які турбували вас раніше . Ще порівняно недавно подібний винахід здавалося неможливим. Сьогодні ж ви можете не тільки збагатити свій раціон , а й готувати кілька страв одночасно , заманливо чи не так! ? Безліч технологій застосовуваних раніше у військових і технічних цілях прийшли до нас на кухню , до них можна віднести і мультиварку , з нею ви можете не витрачати дорогоцінний час і заощадити електроенергію. Як вибрати мультиварку читайте нижче.

Багато хто помилково вважає , що в пароварці можна приготувати лише обмежена кількість страв на пару , але це не так , у ній можна готувати практично все. Сьогодні існує безліч страв які можна приготувати на пару. Страви з риби , борошна , тіста , випічка пирогів і багато інших страви , крім цього мультиварка незамінний помічник у приготуванні пісних страв. Отже, яку мультиварку вибрати , що не розтер у магазині техніки серед великої кількості товарів . Читайте наші поради щодо вибору та мотайте на вус !

Нагрівання в мультиварці

У зв'язку з підтримкою однакового рівня тиску і температури всередині мультиварки створюється певний режим , він створюється завдяки особливій енергозберігаючої технології та індуктивному нагревателю , суть роботи якого в безконтактному способі передачі електричної енергії в нагріває предмет .

Час готування їжі при подібному способі нагріву істотно знижується , економія складає близько третини часу в порівнянні із звичайним способом приготування їжі . При цьому температура приготування їжі становить всього 80-100 градусів , але індукційний нагрівач хороший тим , що нагрівання відбувається по всій поверхні чаші .

процесор

З його допомогою ви станете справжнім шеф- кухарем. Вибравши певний режим ви просто чекаєте коли ваше улюблене блюдо буде готово. За допомогою процесора регулюється рівень тиску всередині чаші мультиварки , клапан пристрою перешкоджає проникненню повітря всередині пристрою. Таким чином , створюється повний автоматизований контроль необхідної температури і тиску , завдяки якому їжа не втрачає своїх корисних властивостей і смаку. Якщо ви готуєте на звичайній плиті з використанням каструлі , відбувається процес окислення їжі і вона втрачає свої корисні властивості.

Ще один безперечний плюс це відсутність механічного впливу киплячої води оскільки кришка герметична і різні продукти будуть готові за один і той же проміжок часу.

Об'єм чаші

Чаша мультіваркіМультіварка складається з декількох важливих складових , однією з яких є чаша знаходиться всередині пристрою. Найголовнішим у виборі чаші є її обсяг , в сучасних приладах він варіюється від 2 до 2,5 літрів. Чим більше ваша сім'я , тим більше вам доведеться готувати , при виборі керуйтеся цим критерієм .

Автономна робота мультиварки

Ще однією корисною функцією є можливість відстрочки старту приготування їжі. Ця функція створена для тих , хто не любить готувати і присвячувати цьому багато часу. Варто лише запрограмувати пристрій на певний час , покласти їжу всередину чаші , натиснути кнопку і вранці вас чекатиме здоровий смачний сніданок!

При виборі цієї функції варто звернути увагу лише на час на який можна відстрочити готування , у різних моделей та виробників воно різне і може доходити до 12 годин.

Режими роботи мультиварки

Режими роботи мультіваркіЗдесь головним критерієм вступає кількість режимів роботи або програм для готування. Зверніть увагу на їх назва : каша , плов , гречка , випічка , тушкування на пару і ін Функціонально насичені моделі , як правило користуються великим попитом ніж чим звичайні . Якщо ви вибрали режим " Плов " , то це зовсім не означає , що готувати на цьому режимі можна лише плов , він дозволяє приготувати і інші продукти , макарони або картопля , наприклад.

важливі дрібниці
Крім перерахованого вище , зверніть увагу на вагу і розміри мультиварки . Сучасні технології дозволяють істотно полегшити мультиварку , тому вона не займе багато місця на вашій кухні. при виборі корпусу , зверніть увагу на матеріал корпусу мультиварки і виберіть який з варіантів найкращим чином впишеться у вашу кухню . Серед функцій зверніть увагу на їх кількість та наявність таймера.

Мультиварка унікальний пристрій , вам не потрібно нарізати продукти , мити овочі і м'ясо. Для неї існує величезна кількість рецептів , і вона дозволить вам реалізувати всі свої фантазії на практиці і приготувати те , чого ви так боялися раніше без праці і витрат часу .