Купити наклейки на телефон

Слово «стікер» походить від англійського «sticker», що перекладається як «етикетка», «наклейка». Стікери виготовляються з самоклеючої плівки. Стікери наклеюються на різні поверхні: дерево, метал або скло. Стікери можуть також використовуватися в якості декоративних елементів, інформаційного нагадування або тюнінга автомобілів (вінілові наклейки). Навіть така соціальна мережа як Sexlive користується нашими послугами. Вінілові наклейки на авто виробляються з надзвичайно тонкої вінілової плівки і можуть використовуватися на будь-якому транспорті.

Першу самоклеящуюся наклейку винайшов у 1935 р. Стентон Евері - молодий підприємець з Лос-Анжелеса. Спостерігаючи за вуличними торговцями, він зауважив, що кожен ранок вони наносили на товар етикетки, що привертають увагу покупців, і використовували при цьому гумовий клей. Стентон Евері придумав, як полегшити цей процес. Він запропонував відразу наносити клей на етикетку і захищати його на деякий час від висихання. Таким чином, можна видалити захист з клейового шару і з легкістю приклеїти етикетку, куди потрібно.

Наклейки стікери - це паперові етикетки зі спеціальним клейовим шаром, спочатку, головною функцією яких був контроль продукції. Яскраві наклейки стікери - це також, свого роду, реклама, що привертає увагу покупця оригінальною назвою і витонченим дизайном. Чіткі, яскраві, розбірливі наклейки стікери - ознака товару хорошої якості, тому при виробництві стікерів важливі якісні технології, що дозволяють виконувати друк на високому рівні.

Якісна і популярна сьогодні продукція - наклейки стікери, не тільки інформативна, але ще і дуже практична, оскільки наноситься легко і рівно, не залишаючи слідів від клею.

Тепер Вам не потрібно переглядати численні оголошення з заголовками «куплю наклейки», «наклейки купити», задаватися питанням «де купити наклейки», відвідайте наш інтернет магазин наклейок і Ви знайдете широкий вибір стікерів на будь-який смак.

Наклейки (Київ) нашого інтернет-магазину - це найширший асортимент будь-яких видів стікерів. Вінілові наклейки внесуть у Ваше життя різноманітність і стануть стильним доповненням до Вашим речам.

Наш магазин наклейок стане для Вас надійним помічником при виборі стікерів!