Наклійки на телефон

На мобільні пристрої з простою геометрією корпусу (якщо поверхня, на яку наноситься наклейка, рівна) наклейки наносяться легше, але прогрів і розгладження все одно бажані.
 Вимикаємо телефон і готуємо все, що потрібно для наклеювання: знежирюють рідина, це може бути спеціальна знежирюють рідина, або крапля засоби для миття посуду, розведена у воді, спирт або горілку використовувати не рекомендується; вода; фен; кілька спонжік або тканинна ганчірочка.

Посмотреть КАТАЛОГ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

 Знежирюємо поверхню знежирюють рідиною або засобом для миття посуду, розведеним у воді.
 Протираємо корпус спонжіком, змоченим звичайною водою, щоб видалити залишки хімії.
 Нарешті, протираємо поверхню насухо.
 Починаємо наносити наклейку, поетапно відокремлюючи різні її частини від підкладки. Це можна зробити звідки Вам зручно, починаючи з будь-якої частини.
 Кожну частину наклейки поєднуємо з корпусом, орієнтуючись по вирізам під органи управління або стики корпусу. Але наклеюємо тільки середину, якщо по кутах починаються скоси і наклейка повинна закрити їх, то потрібно термоусадка, щоб плівка лягла без складок. Якщо з першого разу не вийшло рівно наклеїти, то можна акуратно зняти наклейку і повторити процедуру. Якщо під наклейкою залишилися бульбашки повітря, можна відклеїти половину наклейки і наклеїти її знову, провівши по ній ракелем або пластиковою карткою від тієї частини, яка залишилася наклеєною. Тим самим ви "виженете" повітря.

Посмотреть КАТАЛОГ НАКЛЕЕК НА ТЕЛЕФОН

 Включаємо фен і під потоком гарячого повітря розгладжуємо від центру до країв до цього моменту ненаклеение краї наклейки.
 Повторюємо процедуру для решти частин наклейки. Для кожного телефону наклейки вирізаються по-різному, з урахуванням усіх його конструктивних особливостей. Наше головне правило: наклейка жодним чином не повинна перешкоджати доступу до органів управління, датчикам або функціонуванню рухомих частин. Якщо на екран наклеєна захисна плівка, то наклейка завжди наноситься поверх, прямо на плівку. Дисплей, сенсорні кнопки і датчики, зрозуміло, вирізані. Якщо буде потрібно зняти наклейку з передньої панелі і не зняти при цьому плівку, то необхідно підчепити кут наклейки і не поспішаючи тягнути, притримуючи захисну плівку ракелем або пластиковою картою.
 Обов'язково розгладжуємо під потоком гарячого повітря, і першим ділом від центру до дальнього краю кута, якщо скіс йде в двох і більше напрямках, тобто обклеюється опуклість або кут.
 Якщо невеликі складки з'явилися і не розгладжуються пальцем - це не страшно, можна розгладити їх чимось потверже: ракелем або пластиковою картою. Це робиться обов'язково від центру до країв.
 На закінчення, прикладаючи невелике зусилля, пропрасовує наклейку по всьому периметру, особливо по краях - так наклейка буде довше триматися на пристрої.
 Якщо Ви всі процедури виконали якісно, ​​то наклейка на телефоні, плеєрі, портативної ігрової консолі або планшеті може протриматися більше року, а на ноутбуці більше трьох років!