В Україні справжній бум на двосімні смартфони. Samsung Galaxy Y

Як повідомила мережу Цитрус, зараз в Україні частка смартфонів з 2 sim-картами складає вже близько 21% всіх Android-смартфонів. А до кінця року вона зросте до 30%, прогнозують експерти цитрус.

 Впевнено і швидко двосімний смартфони на Android увійшли в життя українських споживачів і зайняли в ній міцну позицію з наміром рости далі.

 Аналіз ринку мобільної електроніки в Україні показує, що двокарткові телефони займають сьогодні близько 32% всіх мобільних телефонів. Зараз цей ринок активно формується, і вже видно як високий попит на ці пристрої, так і новий тренд у виробників з випуску своїх 2-сімних новинок.

Дайте два!

 Треба сказати, що перші 2-сімние смартфони почали з'являтися ще рік тому, але тоді вони ще не могли похвалитися досить стабільною роботою і зручним функціонуванням обох sim-карт.

 Нинішні ж двосімник зроблені з урахуванням попереднього досвіду, до того ж вони недорогі, компактні, а основне їх перевага для покупця - можливість зручного використання одночасно декількох sim-карт.

Модельний ряд

 У серпні лідером продажів в Україні в групі двокарткових смартфонів став найдоступніший Android-смартфон Samsung Galaxy Y. Друге місце між собою розділили HTC Desire V і Samsung Galaxy Ace Duos. А сама поява в Україні більш продуктивних і потужних Android-смартфонів на 2 sim-карти, які по своїм вражаючим характеристикам і демократичною ціною можуть привести ринок 2-сімних смартфонів на якісно новий рівень. Одним з таких смартфонів став HTC Desire V.

 А вже в жовтні в Україні стартують продажі однією з найбільш обговорюваних новинок цієї осені - потужного двосімний Samsung Galaxy S Duos на Android 4 Ice Cream Sandwich.

 Віктор Шолошенко, директор з маркетингу мережі Цитрус:

 Виконаний у стилі флагмана Samsung Galaxy S III, з 2 незалежними sim-картами, великим 4-дюймовим екраном, 1 Гг процесором, Galaxy S Duos зробить революцію в світі двокарткових гаджетів. Для більшості українців такий смартфон дозволить максимально використовувати всі вражаючі можливості повноцінного смартфона, задіявши SIM-карту оператора для здійснення дзвінків і користуючись швидким і доступним 3G-інтернетом за допомогою другої SIM-карти. Враховуючи специфіку розвитку в Україні 3G-мереж, таке рішення стане єдиним виходом для тих, кому рівнозначно важливі ці можливості.

 Старт продажів смартфона Samsung Galaxy S Duos очікується 24 жовтня. У мережі Цитрус новинку можна буде придбати з першого дня за ціною 3333 грн разом з можливістю купити смартфон в розстрочку на 10 місяців без переплат. На старті продажів флагманський 2-сімний андроїд в ексклюзивному білому кольорі буде представлений тільки в одній роздрібної мережі Цитрус.