Нові моделі телевізорів ERGO. Просто і зрозуміло.

У вересні продуктова лінійка телевізорів ERGO ппополнілась новими моделями LED-телевізорів - LE19D20, LE22D20, LE32D20 і LCD-телевізора LE15C20. У всіх моделях LED-телевізорів використовується Матриця A-grade пр-ва Samsung.

Новинки від TM ERGO - це стильні телевізори в класичному чорному колірному рішенні за доступною ціною, які стануть не тільки незамінними в побуті, але і впишуться в будь-який інтер'єр.

Моделі ERGO LED TV LE19D20, LE22D20, LE32D20 дозволяють відчути світ ACTION завдяки таким характеристикам як:
Яскраві контрастні кольори і LED підсвічування, які надають зображенні видовищність
Високоякісне природне відтворення звуку, передавальне широку гаму емоцій
Матриця Full HD (в моделі LE22D20) і НD (в моделях LE19D20, LE32D20)

Наявність входів HDMI, SCART і VGA забезпечує легке підключення телевізорів ERGO до відеокамери, комп'ютер, програвач DVD / Blu-ray і цифрового супутникового ресівера. Крім цього ERGO LED TV можна використовувати в якості монітора.
Наявність USB Multimedia плеєра з підтримкою контейнера MKV (H.264), MOV, AVI дає можливість відтворювати в телевізорах HD-відео, аудіофайли та фотографії з зовнішніх USB-сумісних пристроїв.

Почати роботу з ERGO TV інтуїтивно  за рахунок зручного меню, легкої функцій управління пристроєм і пам'яттю на 200 каналів. Встановити телевізор можна на спеціальній передбаченої в комплекті підставці або на стіні за допомогою кріплення на задній частині корпусу, яке слід придбати окремо.
Відмінними рисами LCD-телевізора ERGO LE15C20 є компактний 15-дюймовий рідкокристалічний екран, формату 4:3 (що відповідають стандарту ефірного та кабельного ТБ) з дозволом VGA (1024x768), динамічна контрастність зображення і оптимальна потужність звуку (1,5 W * 2). Вбудований USB-медіаплеєр підтримує найпоширеніші формати аудіо-MP3 і графічних файлів JPEG.
До того ж, у кожного є реальний шанс стати одним з перших володарів новенького LCD-телевізора ERGO LE15C20, взявши участь у марафоні «Ергоманія» на facebook (треба зашити в фразу «Ергоманія» на facebook. Oдного "лайка" достатньо, щоб брати участь у розіграші !