Наклейки на телефон. Вініл на телефон.Вінілові наклейки.

 Останнім часом - телефон, це не просто засіб зв'язку, це ще й предмет без якого просто не може обійтися сучасне життя. За допомогою телефону слухають музику, роблять фотографії, грають в ігри або заходять в інтернет. Купуючи телефон, найчастіше зморив не тільки на його функції, але і на його зовнішній вигляд, який повинен бути унікальним або мати якусь свою родзинку. Але так як телефони нескінченно змінюються, через час модель, яку так пестили і плекали, втрачає свою актуальність. І що робити тоді? Кожного разу здобувати новий мобільний телефон для того, щоб залишатися на висоті і йти в ногу з часом? Звичайно ж, ні, наклейки на телефон кращий варіант сучасного світу.
По-перше, вініл на телефон - це доступний варіант зміни зовнішнього вигляду телефону. По-друге, якщо правильно нанести стікер на телефон, то зображення і через якийсь період часу, залишиться таким же, як і було! Воно не поміняє свою яскравість, а це досить важливо! По-третє, вініл, який облягає корпус з усіх боків, не буде скручуватися і здирати. По-четверте, після зняття плівки не залишається ніяких подряпин або пошкоджень, а значить, що це абсолютно безпечно. І, по-п'яте, вініл на телефон, зможе захистити апарат від подряпин при ударах!

Питання з чого і як виготовляються такі захисні плівки для телефонів, зараз цікавить багатьох - і це дійсно важливо! Для виготовлення використовується обладнання, яке наносити друк за допомогою чорнила. Ці самі чорнило виготовляються на основі латексу, а відповідно не мають ніяких шкідливих хімічних речовин, у своєму складі! Матеріали, які використовуються вже безпосередньо для виготовлення самої плівки, також ретельно проходять випробування якістю, тому хвилюватися немає сенсу. Важливо, що клейовий шар створений таким чином, що при необхідності наклейку можна трохи пересунути, це допомагає в тих випадках, якщо з першого разу вам не вдалося виконати все правильно!

Вінілові наклейки необхідно вибирати, враховуючи модель телефону. Найчастіше в каталозі вказано, на яку модель підходить, але якщо раптом такого немає, то необхідно при замовленні чітко вказати вашу модель, і тоді відповідно до її параметрами, виготовлять необхідну захисну плівку на телефон! Якщо ви не знайшли, сюжет картинки, який підходить саме вам, тоді ви можете самі розробити необхідний логотип і відправити його на пошту. Компанії виробники відповідять вам і обов'язково розроблять ваше замовлення.

Як клеїти наклейку на телефон

Для того, щоб наклейка трималася довгий час, її необхідно правильно нанести, роблячи все, не поспішаючи і розмірено:

1) Поверхня телефону найкраще протерти за допомогою вологої спиртової серветки, для того, щоб прибрати сміття з поверхні.

2) Далі вам необхідно безпосередньо відокремити зображення від підкладки. Робити це потрібно не поспішаючи і гранично акуратно, щоб не пошкодити поверхню наклейки. Ті частини вінілу, які буде оточувати індикатори або дисплеї, найзручніше знімати за допомогою голки.

3) Тепер полоні необхідно наносити на ті частини телефону, яким вона призначені. Пригладжувати ні в якому разі не можна, так як при помилці не можна буде виправити. Найкраще просто щільно прикласти і подивитися з боку, чи все правильно.

4) Якщо все правильно, можна плавними рухами починати пригладжувати стікер до корпусу телефону. Не варто хвилюватися, якщо під плівку потрапить повітря. Його можна легко прибрати, зігнавши пальцями до краю, або ж почекати трохи поки він сам не вийде. Цьому сприяють спеціальні мікрочастинки, які знаходяться в клейовому шарі наклейки.

5) Коли основна наклейка на корпусі готова, можна приступати до обклеювання інших частин. Скільки їх буде, залежить виключно від вашої моделі телефону, а також від вибраного вами малюнка.

6) Тепер дивіться, як перетворився ваш телефон, і отримуєте задоволення від виконаної вами роботи!

Так як наклейки на телефон досить доступні, їх асортимент по-справжньому великий, особливо в інтернеті. Їх можна підібрати з нагоди свят, таких як Новий Рік, День Святого Валентина, Восьме березня. Є картинки, які можуть повернути вас у певний час року. Можна також вибрати серед улюблених мультяшних героїв, які завжди піднімуть настрій! Також є картинки з цікавими написами, які можуть послужити щоденним стимулом. При бажанні можна обклеїти мобільний телефон своїй другій половинці, так, щоб вона не знала про це і тим самим подарувати шматочок щастя. А можна пожартувати над колегою і вибрати якусь гумористичну картинку, адже процес нанесення вінілу на телефон, хоч і вимагає уваги, але проходить досить швидко! Так, що тіште себе і своїх близьких!