Відкрийте інтерактивні можливості телевізорів Philips Smart TV!

Інтернет і інші можливості телевізорів Philips c Wi-Fi!
Інтернет рік за роком відіграє все більш помітну роль в нашому житті, об'єднуючи роботу, спілкування і розваги. Сьогодні ніхто не дивується всемогутнім смартфонам або спритним планшетах, подейкують навіть про холодильники, виходять в Мережу. Колись і телевізори з інтернет-підключенням були дивиною, однак сьогодні навіть найпростіші моделі від Philips володіють технологією Philips Smart TV і можливостями підключення по Wi-Fi.

Надає різноманітні можливості для розваг технологія Philips Smart TV дуже зручна у використанні: не потрібно витрачати час, щоб розібратися, що до чого. Всього один клік відділяє вас від популярних сервісів на домашній сторінці з оновленим дизайном, яка серед іншого буде інформувати вас про погоду і точний час.

Всі серії нових телевізорів Philips Smart TV починаючи з серії 3500 дарують своїм власникам широкі мережеві можливості, серед яких функція перегляду відео на Youtube у високій якості. Тепер дивитися цікаві ролики, улюблені кліпи і забавні відео на YouTube можна прямо з екрану телевізора Philips Smart TV. Простим натисканням кнопки ви потрапите на сторінку додатки з підбіркою ваших улюблених каналів і популярних відео. Просто клікніть на вподобаний ролик - і насолоджуйтеся переглядом на великому екрані разом зі своїми друзями.

Однак онлайн-перегляд роликів на YouTube - далеко не єдина зручна можливість Philips Smart TV. Так, з телевізорами 4000, 5000 і 5500 серій ви більше ніколи не пропустите улюблену передачу або серіал, який тепер можна подивитися в будь-який момент, завдяки додаткам «відео за запитом» і «слідом за ефіром».

Або зберіть всіх друзів для перегляду фотографій з захоплюючої подорожі - на екрані телевізора зображення виглядають контрастніше, яскравіше й емоційніше. Використовуйте ваш смартфон або планшет, на якому зберігаються знімки і відео, щоб вивести їх на екран і поділитися враженнями з близькими.

Зручний інтерфейс і широкий функціонал
Телевізор Philips з Wi-Fi
Телевізор Philips з Wi-Fi

Відмінною особливістю Philips Smart TV стали і простота й зручність підключення зовнішніх пристроїв. Навіть до базової моделі Philips Smart TV серії 3500 можна підключити медіаплеєр, blu-ray програвач або ігрову приставку, використовуючи один з декількох виходів HDMI і USB, - це потребуватиме не більше зусиль, ніж під'єднання планшета або смартфона. Тепер не потрібно без кінця перемикати шнури - кількості роз'ємів вистачить для підключення відразу декількох пристроїв. Крім цього, ви можете зробити телевізор частиною бездротової домашньої мережі за допомогою модуля Wi-Fi.

Сьогодні функції Philips Smart TV доступні навіть в телевізорах початкових серій малих діагоналей (від 48 см або 19 дюймів), що відкриває практично безмежні можливості перегляду онлайн-контенту навіть в невеликій кімнаті або на кухні. Також з квітня 2012 року всі телевізори Philips Smart TV підтримують новітній стандарт цифрового телемовлення DVB-T2. Будьте у всеозброєнні з Philips Smart TV!