Вінілові наклейки на iphone.

Вінілові наклейки на iPhone

Коли з'явився перший iPhone, всі стали просто скуповувати їх з полиць, але ось довгоочікуване явище з'явилися унікальні вінілові наклейки на iphone. Вони так стильно підходять до вашому i-телефону, що встають як рідні і захищають корпус телефону від подряпин. Вашим вибором представлені більше 100 різних вінілових наклейок різних кольорів, а також ви можете створити свою власну наклейку! Так-так! Тільки додайте фото або картинку і у вас буде власна наклейка.

Наклейки на iPhone 4 і Phone 4s



Самим популярним моделям вибору стає ще більше. Так наклейки на iphone 4 побили всі рекорди по широкому вибору, їх стало стільки багато, що не встигаємо продавати, але ось наклейки на iPhone 4s ще не стали хітом продажів, але скора вже починають бути. Тому не стійте осторонь, адже класна, вінілова, захисна наклейка на iPhone 4 стоїть всього 97 ривень. Дерзайте і отримуйте задоволення від наклейок!


Наклейки на iPhone 3g і iPhone 3gs

Що стосується вже нібито «старих» моделей iphone, то для них теж приготовлені сотні наклейок. Але ми ж з вами знаємо, що у Apple, не буває поганого девайса, всі пристрої сучасні і з гарним дизайном, а якщо ще сюди додати наклейку на iphone 3g або наклейку на iphone 3gs, то ваш я-мобільник буде просто «шиком»! Купуйте зараз, а то залишуся з носом.


Особливості:
Розроблений спеціально для всіх моделей Apple iPhone
Супер тонка (менше 1 мм) довговічна захист від подряпин
Неповторний образ твоєї моделі Apple iPhone
Захищає передню, задню і бічні панелі Apple iPhone
Підходить для використання з чохлами і іншими аксесуарами
Технології 3М - легкість нанесення і зняття без слідів