Sony Xperia Acro Ціна S. Огляд і характеристики.

Sony Xperia Acro S ціна 5000 грн.

Sony Xperia Acro Ціна S. Огляд і характеристики.

Xperia Acro S (Xperia Go спільно з) лише недавно, в кінці травня, був анонсований в Росії. Обидва цих апарату задовольняють промисловим стандартам захисту від негативного впливу зовнішнього середовища.

Купити Xperia Acro S в Росії можна буде, як очікується, вже в третьому кварталі цього року. Очікуються поки два кольори: чорний і білий, хоча так само передбачається рожевий. Ціна ж Xperia Acro S - поки інтрига, але, ймовірно, вона буде близька до початкової ціни Xperia S яка, швидше за все, до цього часу встигне знизитися.

При бажанні вже можна оформити попереднє замовлення.

Ми сподіваємося, що, розмістивши тут невеликий огляд Xperia Acro S допоможемо вам скласти думку про цей апарат.

Навіщо він, наприклад, взагалі такий потрібен? .. :)

Опитування громадської думки показують, що потрібен. Маркетингове дослідження, проведене в Японії, показало, що водонепроникність і "стресостійкість" смартфона споживачі ставлять на третє місце при перерахуванні бажаних якостей смартфонів.

Чомусь багатьом з нас хочеться мати телефон, яким можна довіряти. Який не підведе, навіть якщо їм цвяхи за ... ні-ні, це занадто, звичайно. Цвяхи смартфоном Xperia Acro S забивати не треба, та й навіщо? І тим не менше, цей захищений смартфон не підведе свого господаря в тисячі інших ситуацій. Тому що це - зміцнена (згідно стандарту IP 57) версія Xperia S, Sony флагмана цього року від. Можна сказати, що це справжній самурай, у якого надійні обладунки захищають делікатну і надзвичайно багатофункціональну внутрішню суть :) Це значить, що Xperia Acro S може все те ж саме, що і незахищений прототип, але:

їм можна користуватися під дощем
його можна упустити в калюжу на глибину глибиною не більше метра, але постарайтеся витягти з неї відразу ж (цим він відрізняється від більш захищеного Xperia Go, який сміливо можна залишити в тій калюжі на півгодинки - Xperia Go підпорядковується більш жорсткого стандарту IP67)
його не зіпсує пил, який може потрапити всередину корпусу
пластиковий корпус досить міцний, щоб витримати випадковий удар і навіть падіння.
Не дивно, що апарат трохи важчий незахищеною версії. Взагалі, він справляє враження чогось надзвичайно потужного, міцного і надійного, порівняно навіть з тим же Xperia S. Не дивно, що саме цей апарат вже завоював японський ринок в своєму класі мобільних пристроїв.

Ще його відрізняє від більш потужний акумулятор Xperia S (1910 мАч), слот під мікро-SD, покликаний компенсувати зменшений наполовину обсяг пам'яті (16 Гб проти 32), лояльність до мокрих пальцях (витягнули з калюжі і відразу телефонуйте :)).

Додамо ще, просто щоб ви не забули, про екран 4,3 дюйма під надійним мінеральним склом, що розпізнає натискання мокрих пальців, Qualcomm MSM8260 SoC двоядерний процесор (1,5-на Ггц), дві камери: фронтальну, якою можна знімати відео 720p і основну на 12 Мп, а також попередньо встановлений. Android 4.0-морозиво. І плеєр Walkman кому цікаво :).

Sony Xperia Acro Технічні характеристики S (LT26w)

Мережа: GSM / GPRS / EDGE (850/900/1800/1900 Мгц), WCDMA / HSPA + 14.4 Мбіт / с (850/900/1900/2100 МГц)
Android 4,0 (Sandwich Ice Cream)
Сенсорний, ємнісний, мультитач, 4,3 "дисплей, 1280 х 720 крапок HD Reality, мобільний процесор BRAVIA Engine, 16 млн кольорів, TFT, 341 точок на дюйм, Wet відстеження пальців
Камера: 12 Мп, спалах, автофокус, запис відео 1080p @ 30fps
Фронтальна камера: 1,3 Мп, HD-відео
Процесор: двоядерний, 1,5 ГГц, Qualcomm MSM8260 Snapdragon S3
Графічний чіп: адренало 220
ОЗУ: 1 Гб
Внутрішня пам'ять: 16 Гб (доступно Гб 11)
Карта пам'яті: MicroSD (до Гб 32)
A-GPS, ГЛОНАСС
Wi-Fi (802.11b/g/n), DLNA
FM радіо
Bluetooth 3.0
MicroUSB 2.0
HDMI
NFC
3,5-мм гніздо для навушників
Захист IP55/IP57
Датчики освітленості, наближеності і положень, цифровий компас, гіроскоп
Аудіо: MP3, AAC, AAC +, еААС +, AMR-NB, AMR-WB, MIDI, OGG
Відео: MPEG4, H.264, H.263
Фото: JPEG, BMP, WBMP, PGN, GIF, PNG
Акумулятор: Li-Po, 1910 мАг
Час роботи в режимі розмови: 6 до год 40 хв в мережах 2G, до 7 год 10 хв в мережах 3G
Час роботи в режимі очікування: 290 до ч у мережах 2G, 3G до 310 год в мережах
Час роботи в режимі музичного плеєра: до 23 год
Час роботи в режимі відтворення відео: 6,5 до ч
Розміри: 126 х 66 х 11,9 мм
Вага: 147 г