Вініл на авто

У сучасному світі вініл на авто досить популярний! Це якийсь спосіб виділиться з натовпу, і показати свою сутність. Саме тому багато чоловіків намагаються знайти неповторний вініл на автомобіль!
Що ж таке вінілові стікери на авто? Це наклейка, виготовлена ​​з плівки оракал, яка має самоклеїться шар. Створюється вона двома способами: створюється на спеціальному принтері або вирізається на спеціальному обладнанні. Принтер використовують для того, щоб створювати яскраві малюнки у відмінній якості і величезною ширини. А ось спеціальне обладнання, яке називають ріжучим плоттером, створює векторні наклейки.

Для того, щоб виготовити вінілові наклейки на автомобіль, потрібні спеціальні плівки, які своїм клеєм не зіпсують покриття машини. Також з плівками, які спеціально виготовлені для зовнішнього застосування, ви зможете не знати про такі проблеми, як зміна кольору або відклеювання малюнка від основи.

Які переваги дає вініл на автомобіль? Як вже говорилося вище, це, звичайно ж, невпізнання автомобіля, зміна повністю його зовнішнього вигляду. Але не це найголовніше, насправді переваг досить багато!

По-перше, якщо потрібно продати автомобіль, ви зможете неабияк підвищити ціну, а це нікому не завадить! Головне знайти покупця, у якого смак схожий зі смаком власника. По-друге, за допомогою наклейки вінілу на машину можна захистити автомобіль від потертостей та інших дрібних ушкоджень. По-третє, такі плівка легко наносяться і легко знімаються, та й їх ціна не велика, тому міняти зовнішність авто можна під настрій! І, по-четверте, важливо, що ціна на такі стікери набагато менше, ніж ціна на аерографію.

Тепер розберемося, що потрібно для нанесення вінілу на автомобіль?

Для початку потрібно підібрати наклейку, спеціальне приміщення (сухе і чисте). Далі фен будівельний, ножиці, ніж, лінійки та олівці. Також вода мильна, ракелі, засіб для знезараження і ганчірочки.

Сам процес виглядає наступним чином:

1) Поверхня автомобіля ідеально очищається і знезаражується. Робиться це до тих пір, поки автомобіль не стане повністю чистим. Потім потрібно витерти насухо і залишити на пару годин ідеально просохнути.
 2) Далі береться гостро заточений олівець і на автомобілі розкреслити намітки на вініл.
 3) Коли розмітки готові по їх краях необхідно наклеїти ізоляційну стрічку, щоб не шкодити автомобіль!
 4) Коли все готово, потрібно нанести на поверхню мильний розчин. Економити на ньому не можна, адже в разі якщо наклейка буде накладена неправильно, її можна буде зрушити без проблем!
 5) Після нанесення наклейки на автомобіль, потрібно взяти ракель і з його допомогою прибрати весь мильний розчин під наклейкою.
 6) Шматки оракала, які потрібно прибрати, видалити необхідно за допомогою гострого ножа!
 7) Для того, щоб видалити наклейку, необхідно взяти будівельний фен і рідина для зняття плівки.

В общем-то, особливо складного процесу в цьому немає, але все ж, без досвіду краще самостійно не робити цього. Краще звернутися в спеціальні компанії, які зроблять все швидко, а головне якісно!

Перш ніж наклеювати вінілові наклейки на авто, необхідно знати деякі нюанси, за допомогою яких в подальшому не виникне проблем:

1) На них дається гарантія, в якій повинно говоритися про те, що вініл не буде вигоряти протягом 3-5 років. Насправді цей термін може бути набагато довше, все залежить від того, в яких умовах знаходиться автомобіль і який тип плівки використовується!
 2) Малюнок може займати не більше 50% від всієї площі автомобіля.
 3) Не варто переживати , вони цілком адекватно реагують на різнокольорові автомобілі.
 4) Наклейки клеїти на такі місця: багажник, крила, дах, капот, бампера і пороги.
 5) Шарів оракала можна наносити не більше 10, інакше малюнок в цілому втратить свій зовнішній вигляд через яскравості.

Вибирати колір стікіров на авто, необхідно виходячи не тільки з власних уподобань, але також потрібно звертати увагу і на автомобіль. Тобто на величезному джипі дрібний малюнок буде виглядати не дуже актуально. Також не варто маленьку машину повністю обклеювати, так як вона більше стане схожою на пляму, ніж на засіб пересування.

Не забувайте також поєднувати колір вашої майбутньої наклейки і колір вашого автомобіля, адже для ідилії повинна бути повна гармонія. Малюнок може бути абсолютно будь-який, починаючи з неймовірних ієрогліфів і закінчуючи котами і собаками, все залежить виключно від вашого настрою! Тому вирушайте на пошуки самих себе і пам'ятайте, що за допомогою вінілу на авто, ви можете висловити оточуючим свою сутність, свої життєві поняття або свій настрій. Крім того, так як наклейки можуть бути рекламного характеру або містити якийсь слоган, у вас буде можливість ще й допомогти людям придбати необхідний товар або бути може в найбільш непередбачуваний момент прочитати кілька найважливіших слів в їх житті!
Наклейки на телефон Україна