Основні режими роботи багатофункціональних духовок

Багатофункціональні електричні духовки можуть мати більше 8 режимів роботи:

Розморожування заморожених продуктів при кімнатній температурі. У духовці працює лише вентилятор. 

Розморожування заморожених продуктів теплим повітрям. У духовці працює вентилятор і нижній нагрівач. Режим можна використовувати для сушки грибів, овочів і фруктів. 

Звичайне приготування блюд. Включені верхній і нижній нагрівачі. Режим можна використовувати для приготування пиріжків, сирників, піци. 

Прискорене приготування блюд. Включено 2 нагрівачі (верхній і нижний) і вентилятор. Режим можна використовувати для приготування фруктових пирогів, запіканок, печені, смажених овочів. 

Швидке приготування блюд на різних рівнях. Включені вентилятор з і нагрівач довкола нього. Тепло найшвидше і рівномірно заповнює всю духовку. 

Підрум'янення блюд і випічки. Включений верхній нагрівач. 

Гриль. Включений нагрівальний елемент гриля, який направляє тепло безпосередньо на продукт. Режим рекомендується використовувати для підрум'янення блюд, приготування запіканок, тонких шматків м'яса, філе, риби, бутербродів і овочів. 

Гриль з примусовою циркуляцією повітря, що дозволяє добитися рівномірного підрум'янення їжі і утворення хрусткої скориночки. Включені нагрівальний елемент гриля і вентилятор. Режим рекомендується використовувати для приготування великих шматків м'яса, шашлику, птиці цілком, запеченого м'яса і кур-гриль.