Особливості пральних машин Siemens.

Щодня впродовж півтора століть пральні машини Siemens підтверджують репутацію розумних і надійних помічників. Для того, щоб допомогти вам зробити грамотний вибір при покупці пральної машини, ми розповімо про основні характеристики моделей, вироблюваних цією компанією. 

Про компанію
Компанія була заснована в 1847 р. в Берліні молодим інженером і винахідником Вернером Сименсом, механіком Іоганном Георгом Гальське і їх компаньйоном Іоганном Георгом Сименсом. Тоді компанія називалася "Сименс і Гальське" і була телеграфно-будівельній. З моменту свого створення "Сименс і Гальське" належала до найбільш динамічних підприємств, що працюють у сфері електротехніки. Підприємство швидко розвивалося і дуже скоро вийшло на міжнародну арену.Сьогодні компанія Siemens стала номером один на кухнях Німеччини і досягла провідних позицій в Європі. Щорік 5% від звороту інвестується в дослідження і розробку нових продуктів і нових технологій, завдяки чому Siemens постійно представляє на російському ринку новинки побутової техніки, що технічно здійснені, такі, що володіють продуманістю дизайну і простотою в обігу.

Пральні машини Siemens - це, перш за все, унікальні інноваційні рішення, а також високі показники прання і енергоекономічності. До переваг пральних машин Siemens можна віднести їх сучасний дизайн, інтерактивний дисплей і останні високотехнологічні можливості для досягнення ідеального результату прання білизни.

Пральні машини серії IQ Siemens
Перша серія пральних машин IQ Siemens з'явилася в 2002 році, зробивши переворот в світі автоматичного прання. Незабаром серія IQ отримала своє логічне продовження. Нові пральні машини успадкували все краще від своїх попередників і блискуче продовжили цю високоінтелектуальну серію Siemens. Унікальною особливістю новинок стала програма одночасного прання і просочення одягу з мікроволокна, що забезпечує насичення тканини молекулами водовідштовхувальної речовини. Такі машини ідеально личать для прання одягу для спорту.

Ці пральні машини ідентичні по своїх характеристиках і мають швидкості віджимання 1400 об/мин і 1600 об/мин відповідно. Окрім програми для відновлення водовідштовхувальних властивостей одягу з мікроволокна вони володіють ще рядом цікавих програм і особливостей:

Управління за допомогою інтерактивного русифікованого дисплея. Великий дисплей з кнопками управління дозволяє швидко вводити програму роботи машини. При роботі пральної машини на дисплеї відбивається хід виконання програм. Коли ви перший раз включите пральну машину, вона запропонує вам вибрати мову, на якій з'являтимуться повідомлення в полі дисплея. 

Power wash (швидші програми). Швидші програми прання із збереженням класу прання "А" (програма "Бавовна 60 °С + плями" всього за 99 мін пратиме навіть найзабрудненіший одяг). 

Програма "Змішані тканини". Ідеально личить для спільного прання різних типів текстильних виробів і білизни, що не вимагають особливого відходу. Прання при цій програмі проходить при температурі 30 або 40 °С займає трохи часу.  

Пам'ять для трьох додаткових програм. З цією функцією у вас більше не буде необхідності при кожному новому пранні вводити налаштування уручну. Ці програми можна зберегти під назвами "ПАМ'ЯТЬ 1", "ПАМ'ЯТЬ 2" або "ПАМ'ЯТЬ 3", і викликати їх надалі шляхом натиснення відповідної кнопки. 

Також пральні машини Siemens мають всілякі програми для захисту від протечек води і оснащені датчиками для контролю ходу прання. Вони відмінно поводяться не лише з одягом для активного відпочинку, але і з виробами з шерсті і шовку, а також запобігає утворенню складок. Крім того, завдяки новій системі active Wave забезпечать ідеальний результат при високій швидкості прання.

Пральні машини Advantiq Siemens
У модельному ряду Advantiq компанія Siemens продовжує розвивати лінійку інтелектуальних пральних машин. Зараз саме їм виробник віддає перевагу. Машини Advantiq самі приймають рішення про оптимальну програму прання і самі дозують воду залежно від кількості завантаженої білизни і типа тканини. 

В кращих машин Advantiq - ще досконаліший мультифункциональный трьохрядковий дисплей. З його допомогою у вас завжди буде повна інформація про хід прання, заданих параметрах і, що важливо, дисплей "підкаже" вам, яку максимальну кількість білизни можна завантажити для тієї або іншої програми. Машина застереже вас, щоб ви не поклали дуже багато миючий засіб на конкретну завантажену кількість білизни.

Пральні машини Advantiq володіють рядом характерних особливостей:

AquaSensor. Датчик aquaSensor за допомогою фотоелемента перевіряє на етапі попереднього обполіскування міру прозорості води і, якщо вона практично чиста, використовує її повторно.

Система AquaStop. Де б ви не були, коли машина стирає, ви завжди упевнені, що удома все гаразд. При будь-якій несправності в наливному шлангу або самій машині AquaStop миттєво закриває клапани і блокує подачу води. Крім того, система AquaStop позбавить вас від необхідності кожного разу відкривати вентиль перед пранням і закривати після неї. Тепер це відбувається автоматично. 

Система 3D-Aquatronic. Система 3D-Aquatronic зволожує білизну з трьох сторін за допомогою ассиметричных захватів, каскадного зволоження і перфорованої задньої стінки барабана, поліпшуючої змочування білизни. Оскільки білизна змочується швидше і ретельніше, але з використанням меншої кількості води, що очищає ефект виявляється набагато швидше, тим самим економлячи воду, електрики і пральний пороша. Ця система перетворює "нормальну" програму прання на "економічну". 

Клас енергоспоживання A+. Повнорозмірні пральні машини Siemens споживають всього лише 1.02 кВтч електроенергії при пранні 6 кг білизни. Це на 10% менше значення, відповідному вищому класу енергоспоживання, визначеному європейськими нормами, - класу А. 

Великий завантажувальний люк. Очевидна перевага - великий завантажувальний люк діаметром 30 див. У нього зручно завантажувати і виймати білизну, яка не м'ятиме. А то, що люк відкривається на 180 градусів, ще більше полегшить ці процеси.

Пральні машини Siemens завглибшки 40 см
Дуже непросто знайти відповідну пральну машину для ванної кімнати, оскільки в більшості випадків умови диктує брак місця. Нові компактні пральні машини Siemens допоможуть вирішити цю проблему, оскільки їх глибина всього 40 див. Не дивлячись на це, вони володіє такою ж досконалою технікою, як і повногабаритні моделі. Прекрасний дизайн гармонійно впишеться в обстановку ванної кімнати і або кухні.

Такі моделі стоять порівняно недорого, але при цьому забезпечують досить якісне прання. 

Цим пральним машинам можна спокійно довірити шерстяні речі, оскільки вони мають програму ручного прання шерсті. За допомогою плавних реверсивних похитувань барабана светр ретельно пратиме. Залишки миючого засобу будуть видалені шляхом трикратного полоскання, після чого послідує ретельне віджимання в щадному режимі. 

Залежно від завантаження машина Siemens сама вибирає оптимальну кількість води. При невеликому завантаженні нагріваючи води до необхідної температури відбувається значно швидше. В результаті скорочується час прання і економиться електроенергія.

Прально-сушильні машини Siemens
Компанія Siemens пропонує універсальне рішення - прально-сушильні машини, які роблять можливим прання і сушку в одному приладі. Це істотна економія грошей і місця, а також відмінні результати в області дбайливості сушки.

Пральна машина з можливістю сушки забезпечить комплексний догляд за білизною без протягнутих вірьовок над ванною або на балконі. Ви можете стирати до 5 кг білизни, а половину цієї кількості і прати і висушити в єдиній програмі без зупинка для завантаження і вивантаження. І ця комбінація з сучасної пральної машини з електронним управлінням і комфортабельним сушильним автоматом стоїть не дорожче, ніж дуже добре оснащена пральна машина.

Що потрібно знати перед покупкою фотоапарата