Мобільний телефон Nokia 6500 classic

Ледве з'явившись в магазині, Nokia 6500 classic привернув увагу тисяч любителів тонких апаратів. Окрім оригінального дизайну і якісних матеріалів корпусу, примітним також є нове п'яте видання платформи S40, на якому побудована модель 6500 classic. Телефон є вдалим продовженням популярної Nokia 6300 і старішій моделі Nokia 6230.

У гонці за лідерством на ринку мобільних телефонів компанії-виробникові все важче і важче випереджати суперників. Тому, виводячи в світ оновлений зовні і усередині тонкий апарат з великим об'ємом пам'яті і хорошими технічними характеристиками, фінни вклали в нього душу і свої передові технології, сподіваючись що Nokia 6500 classic відповість їм першими місцями в рейтингах популярності і любов'ю користувачів.
Висновок
Наша оцінка Nokia 6500 classic - четвірка з мінусом. Це достеменно іміджева модель. Красивий стильний дизайн корпусу, яскравий якісний дисплей є сусідами з незручними кнопками, поганою камерою і не до кінця продуманим меню. Звичайно, в п'ятому виданні платформи S40 сталися приємні зрушення - оновився плеєр, з'явився уніфікований редактор повідомлень, але все таки подібний функціонал не тягне на тих 500 з хвостиком доларів, за які нам його пропонують. По суті, ви платите лише за дизайн.

Зараз більш ніж доступний у продажу Nokia 6300 з металевими елементами корпусу і майже такою ж начинкою, не говорячи вже про старішому Nokia 6233 з хорошою камерою і стереодинамиками. Отже на даний момент мало аргументів на користь покупки настільки невиправдано дорогій моделі.

Але сильною стороною телефону залишається зовнішній вигляд. І цього в Nokia 6500 classic не віднімеш.








Основні переваги телефону:
- корпус з анодованого алюмінію;
- 1 Гб вбудованої пам'яті;
- відмінний дисплей QVGA, що відображує 16 млн. кольорів;
- робота в мережах 3G;
- підтримка профілю A2DP;
- зручний призначений для користувача інтерфейс;
- цікавий передвстановлений контент.

Основні недоліки:
- відсутність слота для карт microSD;
- немає радіо;
- посередня камера;
- маркість корпусу;
- незручна клавіатура



Комплект постачання
У компактній коробці окрім самого телефону виявилися наступні речі: зарядний пристрій Nokia AC-6; дротяна стереогарнитура Nokia HS-82; кабель microUSB; акумулятор Nokia BL-6P; керівництво користувачів на двох мовах; диск з програмним забезпеченням.



У Nokia 6500 classic виробник встановив роз'єм microUSB, відповідний як для зарядки, так і для гарнітури. Порт microUSB має компактніші розміри чим miniUSB, а для тонкого апарату це самий відповідний варіант.
Холодильники